Implică-te!

Ajutorul tău poate schimba vieți!

Ne dorim ca prin intermediul acestei asociații să promovăm conștientizarea și recunoașterea bolii Fabry în România pentru ca un număr cât mai mare de persoane afectate de această boală rară să descopere afecțiunea pe care o au și să înceapă tratamentul pentru a duce o viață normală.

Dacă dorești să te alături și tu acestei inițiative, ne poți susține alegând una din variantele de mai jos.

Îți mulțumim!

Donații directe

Poți dona prin transfer bancar sau online direct cu cardul de credit către:

ASOCIAȚIA PACIENȚILOR CU BOALA FABRY DIN ROMÂNIA (APBFR)

Cod fiscal: 39217766

Sediul social: str. Vasile Pârvan nr. 14A, 720135, Suceava

Conturi:

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit

Dacă ești contribuabil, Codul Fiscal îți permite să redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către o organizație neguvernamentală așa cum este ASOCIAȚIA PACIENȚILOR CU BOALA FABRY DIN ROMÂNIA (APBFR).

Completează și depune formularul 230 online

Descarcă formularul 230 de aici

Tot ceea ce trebuie să faci este să printezi și să completezi formularul de mai sus. După care să îl depui sau să îl trimiți prin poșta cu scrisoare recomandată către Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu.

IMPORTANT: Redirecționând această sumă către ONG-ul nostru nu te implică financiar în niciun fel! Este vorba de 3.5% din impozitul pe care oricum în acest moment îl plătești la stat. În loc să ajungă la stat ai posibilitatea de a redirecționa acea sumă către ASOCIAȚIA PACIENȚILOR CU BOALA FABRY DIN ROMÂNIA (APBFR).

Îți mulțumim!